Accessibility.GoToContent

SPEGLAR

VILKEN SPEGEL SKA DU VÄLJA TILL BADRUMMET?

En spegel är inte bara en spegel och speciellt inte när den ska hängas i badrummet, där det kommer vattenånga från dusch och tvättställ varje dag. Det är skillnad på speglar. Det kan mycket väl vara så att en oxiderad spegel kan vara smart i inredningen, men i badrummet vill man kunna se sig själv klart och tydligt, då behövs det en spegel av hyfsad kvalitet, som inte oxiderar och får fläckar efter en tids användning.

Scanbads speglar har förseglade kanter vilket gör att de inte oxiderar när de utsätts för vattenånga, så man kan lugnt beskriva dem som våtrumsspeglar. Det finns inga certifieringar för våtrumsspeglar, så du måste vara uppmärksam på kvaliteten när du väljer spegel till badrummet.

BADRUMSPEGEL MED LED LJUS

Scanbads speglar finns med inbyggd LED-belysning, alternativt kan du välja bland ett sortiment av LED-lampor speciellt framtagna för det ändamålet. Våra belysningar levereras med energisnål LED-belysning som håller så hög kvalitet att den har en livslängd på 20 år vid 4 timmars daglig användning. På så sätt värnar du om miljön och sparar pengar på elräkningen.

Du får inte placera lampor nära till exempel duschar eller badkar - det finns mycket speciella internationella regler för det. Elprodukter för våtrum är indelade i IP-klasser. På Scanbad är vi experter på belysning och dessutom lite nördiga, så alla Scanbad-speglar med integrerad belysning har naturligtvis hög klassificering, nämligen IP44. Det gör att de kan placeras väldigt nära till exempel en duschvägg eller ett badkar, så länge själva eluttaget på baksidan av spegeln är placerat minst 60 cm från duschens eller badkarets kant.

MER OM BADRUMSSPEGLAR MED BELSYNING

Våra speglar med integrerad belysning ger dig inte bara en on/off touch-knapp, utan en rad smarta funktioner som gör vardagen i badrummet ännu bättre.

Du kan styra ljuset på touch-panelen, så du kan ställa in stämningen efter tid på dygnet, till exempel med ett vitt ljus på morgonen för att väcka kroppen och ett varmt rödaktigt ljus precis innan du går och lägger dig. Du kan självklart även justera styrkan på ljuset från lågt till högt – det hela görs via touchpanelen på spegeln, enkelt och effektivt.

SOFT BADRUMSSPEGEL MED BELYSNING

Soft spegel med ljus styrning, tillgänglig i 5 bredder för att matcha din underdel: 40, 50, 60, 80, 100 & 120 cm. Pris från 3 505 kr exkl. lampor

LEVEL BADRUMSPEGEL MED BELYSNING

Level badrumsspegel med integrerad LED-belysning och ljusstyrning. Level finns i bredderna 60, 80, 100 & 120 cm och kostar från 4 365 kr.

RUND BADRUMSPEGEL

De runda speglarna är verkligen en trend överallt i hemmet och även i badrummet. Scanbad har en superfin rund badrumsspegel Corona med integrerad LED-belysning som ger den vackraste effekten och det finaste ljuset. Observera att vi använder högkvalitativ LED-belysning, så ljuset blir helt jämnt och läckert.

CORONA RUND BADRUMSSPEGEL MED BELYSNING

Corona-spegeln finns i 3 storlekar: Ø 60, Ø 75 & Ø 90 cm och kostar från 3 950 kr.

OVAL BADRUMSSPEGEL MED BELYSNING

NYHET Moon Oval spegel med LED belysning. Moon Oval har ljusstyrning och kostar 6 975 kr.

SOFT SPEGEL MED STRATOS LAMPA

När du väljer spegeln Soft väljer du mellan 4 olika typer av lampor - här visas den i en bredd på 100 cm, där spegeln kostar 4 005 kr och lampan 1 805 kr.

JUPITER LAMPA TILL SPEGEL

Jupiterlampan är  en populär lampa som ger ett riktigt bra ljus och har en fin och elegant design. De kostar 780 kr/st.

SELECT BADRUMSPEGEL

Spegeln är ganska enkel med svart ram som du kan få i 5 olika bredder: 50, 60, 80, 100 och 120 cm, så att den passar just ditt tvättställ. Priset för denna version i 80 cm är 2 170 kr.
Libra lampan i svart kostar 950 kr.

IMFRI SPEGEL – DET KAN VI OCKSÅ

Du vet det – du har precis klivit ut ur duschen och är redo att sätta en kam i håret, men spegeln är helt immig, så du måste lägga tid på att torka av den med handduken. Vi har en lösning på det. Du kan välja till ett värmefält i din spegel så imman försvinner helt automatiskt. Supersmart och praktiskt och tidsbesparande i en hektisk vardag. Ett värmefält kostar 530 kr och du kan enkelt installera det själv.

Hitta återförsäljare