Accessibility.GoToContent

DUSCHVÄGGAR

DUSCHVÄGGAR FÖR ALLA BEHOV

Om du är ledsen över att vara instängd i en duschnisch och föredrar en öppen duschyta, så finns det ett antal riktigt fina alternativ för att sätta ihop en Flexi duschlösning helt enkelt med en eller två fasta skärmväggar. Match skärmväggar finns i 6 olika bredder från 70 till 140 cm.

TYP AV GLAS FÖR DUSCHVÄGGEN ÄR VIKTIGT

Var medveten om att kvaliteten på glaset är viktigt om du vill ha en duschvägg som du kan använda i många år och som är lätt att rengöra. Glaset i Flexi duschväggar är ett starkt 6 mm härdat säkerhetsglas, som är superlätt att hålla rent eftersom det är lättskött, då det är avvisande mot smuts & kalk.

ENKEL FAST SKÄRMVÄGG 80 CM

Denna mycket enkla Flexi skärmvägg i satin stabiliseras med en teleskopstång som kan justeras från 60-100 cm. Golvprofilen är standard och ger en stänksäker duschlösning. Alternativet är ett  golvbeslag, som ger ett svävande utseende. Båda golvalternativen ingår i duschen. Skärmväggen kostar 3 985kr i storlekarna 70, 80, 90 och 100 cm.

ENKEL SVART SKÄRMVÄGG 

Denna vackra Flexi skärmvägg i svart  har en tvärgående stabiliseringsstång som finns i 2 längder. När du väljer en stabiliseringsstång istället för en teleskopstång kan du göra själva duschytan bredare än 100 cm. Scanbad skärmvägg med svart profil kostar 3 985 kr i storlekarna 70, 80, 90 och 100 cm.

SKÄRMVÄGG & SLAGDÖRR

Du kan även kombinera en skärmvägg i glas med en slagdörr som visat här. Läs mer om alternativen för olika Flexi duschdörrar här.

VAD ÄR FÖRDELARNA MED SKÄRMVÄGGAR I GLAS?

Med skärmväggar i glas är du fri att öppna och stänga dörrar, du behöver inte låsa in dig. Väljer du modellen med 2 skärmväggar enligt nedan slipper du även vatten i resten av badrummet.

MED TVÅ FASTA SKÄRMVÄGGAR I GLAS

En superfin duschlösning, där det finns ett minimum av vatten utanför duschutrymmet. Här används 2 fasta skärmväggar och 2 teleskopstänger. Skärmväggarna kostar 3 985kr styck och teleskopstänger 665 kr styck, och sedan har ett monteringsset använts för 135 kr. En snygg duschlösning till ett bra pris.

FÅ INSPIRATION FRÅN ANDRA

Se hur vackra duschväggarna och inte minst badrummen har blivit hos Andria & Nezan som har renoverat själva. De har valt samma utseende för båda badrummen, och det ger ett snyggt och enhetligt utseende i huset.

Hitta återförsäljare