Accessibility.GoToContent

FÖRE & EFTER
SNYGGT OCH PRISMEDVETEN I KOLDING

Andria & Nezan kommer med massor av gör-det-själv-erfarenhet och klartecken, så de kunde se många möjligheter i huset på 136 m2 på kullen i Kolding, Danmark. Det blev dock nödvändigt på vägen att dra på hantverkare, för plötsligt hade paret sålt sin lägenhet, och huset fick renoveras från källare till vind.

ETT BRA SAMARBETE I EN HEKTISK TID

De två köpte huset på backen i Kolding, Danmark med tillträde den 1 augusti och de flyttade in i början av oktober, så det har varit en hektisk period med mycket beslut.

De lägger både stor vikt vid design och ett sammanhängande uttryck, men har också stort fokus på att hålla nere kostnaderna. Det finns såklart pengar att spara när du gör det själv, men det gäller också att vara duktig på att köpa material. Här har man haft ett starkt samarbete med Davidsen Tømmerhandel – en bygghandel med rötter i södra Jylland.

"

Piratheepan från Davidsen i Haderslev har varit till stor hjälp under hela processen. Vi har köpt det mesta av material där, från golv, kakel och badrum till alla vanliga byggmaterial. Davidsen har ett trevligt praktiskt förhållningssätt till saker och ting, och de har levererat från dag till dag.
- berättare Nezan.

"

LJUS OCH LÄCKRA

Paret kom från en lägenhet i centrala Kolding – en lägenhet som de också totalrenoverat. Här var badrummet i mörka nyanser, så när Andria skulle välja utseende på de 2 badrummen var hon helt redo för något nytt. "Det måste vara ljust och gott, och vi har valt ett helt liknande utseende för båda."

EXKLUSIVT UTSEENDE

De vackra mattvita möblerna med integrerade handtag är helt enkelt och passar perfekt till den enkla klassiska stilen med marmorplattor och vackra mässingsarmaturer.

HÅLL SAKER UR VÄGEN

Notera den djupa nedre lådan, där alla inte så vackra behållare med rengöringsmedel kan placeras. Då är de gömda ur vägen.

VACKERT OCH PRAKTISKT

Den enkla och exklusiva stilen framhävs av de praktiska integrerade handtagen.

BADRUM NR 2 I SAMMA STIL

Badrummet på första våningen är kopplat till Andria & Nezans sovrum, så det gällde att ha en dusch här. Det gamla badrummet var för litet, så extra utrymme användes från rummet bredvid, och nu har de 2 vackra badrum med dusch.  

DET GAMLA BADRUMMET

DET NYA BADRUMMET MED EN ENKEL DUSCHVÄGG

VACKER OCH STILREN

”Vi är så glada över vårt ”nya” hus och över samarbetet med Davidsen. Mitt goda råd till andra som ger sig i kast med en sådan enorm renovering är att göra en bra plan och hitta en bra leverantör, som vi har gjort med Davidsen - det betyder mycket för effektiviteten i projektet när man kan köpa de flesta element i samma plats." säger Nezan.

Hitta återförsäljare