Accessibility.GoToContent

frågor OCH SVAR

Här hittar du en FAQ översikt över våra vanligaste frågor.

Om du inte hittar svar på din fråga är du självklart alltid välkommen att kontakta oss.

Våra produkter beställs via någon av våra återförsäljare.
Du hittar en översikt över återförsäljare här.

Det finns en genomsnittlig leveranstid på ca. 2 veckor från beställning till leverans i butik.

Om du vill annonsera något måste du kontakta återförsäljaren där du köpte varorna. Vi behöver information från återförsäljaren, som t.ex ordernummer, förutom att vi behöver bilder på det som annonseras samt en förklaring på vad som har hänt. Vi har fem års garanti mot tillverkningsfel för varor köpta före 2021-01-01; för varor köpta efter 2021-01-01 finns tio års garanti mot fabrikationsfel.

Läs mer om reklamationer och garantier här.

Nej, ljuset går inte att dämpa. Föraren som används på spegeln kan inte dimras, och det kan alltså inte ljuset heller.

Kontakta återförsäljaren där du köpte lamporna så hjälper de dig vidare. Det kan vara så att det är föraren som är färdig, då kan en ny förare beställas som reservdel.

Läs mer om livslängd och felsökning på lampor här.

Solid yta är ett blandat material. Den är sammansatt av olika material, eller kompositer, för att ha bättre egenskaper än vad basmaterialen har var för sig. Micca solid yttvätt består av polyester och ett aluminiumhydrat förutom ett bindemedel.
Våra diskbänkar med solid yta finns endast i vit matt.

Fläckar på ytan kan ofta tas bort med en Nano-svamp/mirakelsvamp; Se även vår skötsel- och underhållsguide för fler råd och tips:
Läs mer om underhåll här.

Generellt sett måste du välja de diskbänkar som tillhör samma serie, men om diskbänkens djup och bredd motsvarar skåpet så kan de användas i de flesta fall. Detta gäller inte alla diskbänkar, så kontakta vår kundtjänst.

Det finns olika material i fronterna på några av våra serier, så det blir inte alltid så att samma dekor ser identisk ut från två olika serier.

Detta framgår av monteringsanvisningen som följde med möbeln. Det finns inget generellt svar på detta, så du kan titta i instruktionerna för din möbel här:

Scanbad Delta

Scanbad Multo

Scanbad Flexi

Scanbad Maxi

Vi har fem års garanti mot tillverkningsfel för varor köpta före 2021-01-01; för varor köpta efter 2021-01-01 finns tio års garanti mot fabrikationsfel.

Läs mer om reklamationer och garantier här.

Våra LED-lampor med ljusstyrning passar inte med andra leverantörers speglar eller spegelskåp; de beror på elektroniken (drivrutinen) och pekpanelen vi använder på vår spegel och spegelskåp.

LED-lamporna från Multo+, Libra och Vela kan köpas separat. De är anslutna till 230 V och behöver ingen drivrutin. Dessa lampor kan inte dimras.