Accessibility.GoToContent

TVÄTTSTÄLLSSKÅP

TVÄTTSTÄLLSSKÅP FÖR ALLA BEHOV

Den viktigaste möbeln i badrummet är ett tvättställsskåp med tvättställ. Den används av alla familjemedlemmar varje dag och med stor säkerhet flera gånger om dagen året runt, så det behöver vara ett tvättställsskåp och tvättställ som tål att användas.

Alla Scanbad badrumsmöbler är tillverkade av kvalitetsmaterial och håller i många år i det dagliga livet. Därför lämnar vi 10 års garanti på alla våra möbler.

Alternativen är många – både i storlek och design, så ta en titt här, så presenterar vi en hel rad populära skåp till ditt nya badrum. Det finns även andra skåp än tvättställsskåp tillhörande tvättställ – till exempel har vi även väggskåp och högskåp till ditt badrum.

VILKEN STORLEK PÅ TVÄTTSTÄLLSSKÅP FINNS DET?

Det finns en storlek på tvättställsskåp för alla badrum på Scanbad. 

Vi har tvättställsskåp i följande bredder: 60 cm, 80 cm, 100 cm & 120 cm.
Du kan även få ditt tvättställsskåp i 2 olika djup: 35 cm eller 44 cm.
Observera att vissa av de små varianterna inte finns i alla bredder

SKA TVÄTTSTÄLLSSKÅPET VARA MED DÖRR ELLER LÅDA?

Det förmånligaste tvättställsskåpet är med luckor och här finns det gott om hyllutrymme och en praktisk mjukstängning så att du inte kan smälla igen dörren. Kvaliteten är såklart lika bra som om du väljer lådor.

Modeller med dörrar finns  i vår Multo-serie i 50, 60 och 80 cm. Se exempel nedan.

Multo tvättställsskåp med luckor i 80 cm bredd och 35 cm djup. Färgen är svart struktur.

SE MER MULTO

Multo tvättställsskåp med luckor i 80 cm bredd och 35 cm djup. Färgen är grå matt.

LÅDOR I TVÄTTSTÄLLSSKÅPET HÅLLER ORDNING

Lådorna i Scanbad-möblerna kan dras ut helt och ger full överblick över allt vi behöver i vardagen i badrummet.

Till lådorna finns även lådinsatser i trä, som passar perfekt i tvättställsskåpets översta låda. Lådinsatserna ger bra överblick och ordning på alla småsaker som smink, krämer och tandkräm.

Ett snyggt tvättställsskåp från Delta i brun ek med lådor. Bredd 80 cm. Stämningsfull, dimbar belysning mellan tvättstället och tvättställsskåpet är ett häftigt alternativ, som i den här storleken kostar 1 630 kr. Fint ljus för nattliga badrumsbesök med visad inbyggd LED belysning under tvättställsskåpet kostar 2 470 kr.

Här ett tvättställsskåp med lådor från Multo-serien i svart struktur - elegant med Lotto-tvättstället med en bassäng som ökar med storleken. Tvättställlsskåpet är 80 cm brett.

TIPS om det finns få andra alternativ för förvaring i badrummet kan du välja en extra hög nedre låda som visas i detta Delta-set i grå matt. Tvättställsskåpet i 120 cm har ett vackert dubbelt Karat tvättställ och priset för ett tvättställ med underskåp är 21 700 kr. Ett val med en extra hög undre låda kostar inget extra.

VILKEN FÄRG ELLER TRÄDEKOR SKA TVÄTTSTÄLLSSKÅPET HA?

Många föredrar den vita badrumsmöbeln för att den är klassisk, och du kan alltid sätta färg på väggar eller tillbehör. I Scanbad hittar du både en högblank vit och en matt vit.

Men precis som med våra köksskåp, där mer och mer färg väljs, finns det även riktigt snygga och coola alternativ för att sätta färg på tvättställsskåpen. I vår Delta-serie finns till exempel en elegant grå matt.

TRÄDEKOR FÖLJER TRENDEN

Inredningstrenden går i  naturens riktning – vi älskar att få in naturen i våra hem och det gör vi gärna med naturens färger och inte minst trä i vackra nyanser tillsammans med ådring som ger liv och lek till ytan.

I båda Scanbad serierna går det att välja vackra träytor.

NYHET varm ek från Multo-serien

Grå ask från Delta-serien

Brun ek från Delta-serien i kombination med vackra handtag i mässing. Ett super elegant set.

Ett stort läckert  badrum med Delta i svart matt med integrerade handtag, där man har funnit plats för en praktisk förvaringsvägg, stort tvättställ  och en skön spegel.

Fint litet badrum med Multo möbler i pine grey, Select spegel och svart Flexi skärmvägg.

 

Lyxigt Delta badrum.

HÖGSKÅP, ÖVERSKÅP OCH VÄGGSKÅP TILL DITT BADRUM

Vi har lagt stor vikt vid tvättställsskåpet, men det finns givetvis även andra typer av skåp till badrummet.

För det är faktiskt riktigt skönt att få plats med både handdukar, underkläder, bodylotion, hårtork och vad man nu behöver, så att en morgon i badrummet blir bra och effektiv.

Men det beror såklart på hur mycket plats det finns. Det är inte alla badrum där det finns plats för ett snyggt högskåp, som även har en inbyggd tvättkorg. Men på de flesta ställen finns det plats för ett överskåp som till exempel kan placeras ovanför toaletten. Här finns gott om plats för din favoritparfym och dina hudvårdsprodukter.

Överskåpet tar inte mycket plats och är perfekt över toaletten. Finns både i Delta- och Multo-serien.

Se hur ett högskåp kan inredas med 3 trälådor på insidan av dörren - det tar inte extra plats och är praktiskt. Detta högskåp är i brun ek från Delta-serien. 

Och i högskåpets nedre del kan man välja till en fin tvättpåse, som såklart kan tas ut, när man skall tvätta kläderna. Tvättpåsen är ett tillval och kostar 605 kr 

SMARTA DETALJER SOM BETYDER NÅGOT I VARDAGEN

Välj till ett eluttag i den nedre lådan i tvättställsskåpet, och så får du samtidigt ett fast ställe till din hårtork, din laddare till rakapparat eller den elektriska tandborsten. Så är de inte i vägen och lätta att komma åt i en hektisk vardag. 

Eluttag i nedre lådan finns i Delta serien och kostar 920 kr.

 

Hitta återförsäljare