Accessibility.GoToContent

SCANBAD MAXI

Scanbad Maxi DUSCH

Scanbad Maxi Duschar är stora duschlösningar med extra breda skjutdörrar, så det finns plats för stora armrörelser under duschen. Designen är modern och kvaliteten är kompromisslös och i toppklass. En stor dusch är även mycket praktiskt för rullstolsburna och personer med gångsvårigheter.
Scanbad Maxi dusch-serien består av två olika modeller med var sitt uttryck. Med Classic får du robust kvalitet till ett bra pris och Deluxe-modellen har en elegant design som är extra stabil och tyst. Kombinera skjutdörrarna med en eller två fasta skärmväggar - som hörnlösning eller en fristående stor dusch med kar.
Med en stor dusch med kar och skjutdörrar behöver du inte oroa dig för att behöva ta hänsyn till inredningen för att öppna och stänga dörrarna, eftersom skjutdörrarna skjuts åt sidan. Därför kan Maxi dusch även vara en bra lösning för ett litet badrum.

Se Maxi duschkatalog

YTBEHANDLING GÖR RENGÖRINGEN ENKEL

Med Scanbad Maxi skjutdörrslösningar får du enkel rengöring och en klar och blank glasyta. Samtliga modeller är invändigt utrustade med den slitstarka och miljövänliga EasyCare-behandlingen som gör livet svårt för smuts och kalkavlagringar. Glaset behöver bara torkas av med en mjuk trasa efter användning, så kommer glaset att hålla sig vackert i många år framöver. EasyCare är en tysk, miljövänlig produkt, som är certifierad av det oberoende laboratoriet SGS Institut Fresenius enligt OECD Guideline 2009.

BLI INSPIRERAD AV METTE & MIKKEL

Få inspiration från ett litet familjebadrum där en Maxi-dusch används som duschlösning. Så även om du har ett litet badrum kan Maxi-duschen fortfarande vara rätt lösning för dig.

Hitta återförsäljare

Få en komplett Scanbad Maxi Duschlösning med ett praktiskt duschkar

Hitta dusch till din yta med olika storlekar som passar perfekt med Scanbad Maxi Dusch skjutdörrslösningar. Med ett duschkar behöver du inte torka av hela badrummet eftersom vattnet lätt kan hållas inom ett visst område. Och om du inte har klinkers i ditt badrum, utan till exempel ett trägolv, så är ett duschkar särskilt lämpligt. 

Scanbads duschkar består av fiberförstärkt kompositmaterial, som i produktionen utsätts för 2 000 ton tryck och temperaturer på upp till 190 grader. Processen ger en otroligt exakt, stark och stabil konstruktion. Jämfört med ett duschkar i porslin och metall är materialet mer motståndskraftigt, lätt att rengöra och inte minst låter det minimalt under användning.

Vårt duschkar med front kommer med justerbara fötter och anpassas därmed enkelt oberoende av vilket golv du har.

Produktinformation

MODELL CLASSIC OCH DELUXE
Alla Scanbad skjutdörrar och fasta skärmväggar är testade och lever upp till kraven i EN 14428:2015, som omfattar härdning av glas, stabilitet ich täthetsklassificering. Alla modeller är vändbara och kan användas på både vänster och höger sida utan anpassningar och verktyg.

GLAS
8 mm härdat säkerhetsglas enligt EN12150 med EasyCare-behandling invändigt. Alla modeller i klart glas.

PROFILER
Kraftig aluminiumlegering med slitstark satin-anodiserad yta. Justeringsmöjligheter i väggprofiler.

HANDTAG
Runt handtag i rostfritt stål som standard.

BESLAG
Golvbeslag och beslag till stabiliseringsarm i förkromad zink-aluminium. Täcklock i förkromad ABS.

MONTERING
Perfekt resultat även om väggarna är skeva på grund av alla justeringsmöjligheter.

HJUL MODELL CLASSIC
I mässingsutförande med blank kromad yta. Hjulen är inte synliga från utsidan.

HJUL MODELL DELUXE
Hjulen är bearbetade i en zinklegering. Beslagen till den övre skenan består av mässing med en yta i förädlad blank krom.

STABILISERINGSARM
Blankt rostfritt stål med ändlock i förkromad ABS. Till skjutdörrar med 2 fasta skärmväggar ingår 2 stabiliseringsarmar som standard.

RESERVDELAR
Vid behov av reservdelar kontakta inköpsstället.

GARANTI
Scanbad erbjuder 10 års garanti mot fabrikationsfel på alla modeller.

Praktiska upplysningar

FØR DER BESTILLES
Scanbad serien kan beställas som färdiga badrumsmöbler med beställningsnummer enl. bilderna i denna broschyr. Du kan även sätta ihop ditt unika möbelset med hjälp av element prislistorna.

FÖRE MONTERING
Monteringstillbehör och monteringsvägledning medföljer vid leverans. Läs monteringsbeskrivningen noga innan monteringen påbörjas. All inkoppling av el, vatten och avlopp skall göras av auktoriserad personal. Var uppmärksam på att det förekommer måttoleranser på tvättställen.

VEDLIGEHOLDELSE
Läs alltid den bifogade foldern (medföljer möblerna vid leverans) med råd och skötselanvisningar för möblerna. Läs alltid bruksanvisningen och varudeklarationen för rengöringsmedel innan de används på möblerna. Rengöringsmedel som innehåller slipmedel eller syror ska inte användas. Tvättställ och möbler SKA ALLTID torkas torra när de har använts. Detta underlättar rengöringen betydligt och förebygger eventuella fuktskador på möblerna.

GENERELLT
Scanbad förbehåller sig rätten till produktionsändringar och produktförbättringar. Specialtillverkade varor eller använda och monterade varor tas ej i retur. Scanbad lämnar 10 års garanti mot fabrikationsfel.

Installationsmått

Mått- og produktinformation

Monteringsvejledninger

M1041 Skötselråd
M1255 Skjutdörr, Classic
M1256 Skjutdörr, Deluxe
M1043 Duschbotten
M1044 Duschbotten
M1045 Duschbotten