Accessibility.GoToContent

DELTA

Scanbad Delta

Scanbad Delta är en vacker design som lyser upp en blek, mörk vintermorgon. Med Delta får du vackra tvättställ, vackra handtag och speglar och inte minst många alternativ på smarta tillval.
Låt alla dina småsaker få fasta platser i de vackra trälådorna med förvaring i lådorna och fundera även på om det inte vore trevligt med belysning i lådorna samtidigt. Eller vad sägs om en eluttag i nedre lådan, så att du inte behöver fumla med den långa sladden till hårtorken eller laddaren till rakapparaten varje dag.
Scanbad Delta finns i 2 olika djup 35 & 44 cm samt i bredderna: 60, 80, 100 och 120 cm och det finns 5 olika tvättställ att välja mellan.

Din TVÄTTSTÄLLSMODELL?

Har du tänkt på vad handfatet betyder för dig? Går du efter utseende, ska det vara lätt att rengöra och är djup ett tema? Vi erbjuder dig ett brett urval av alternativ så att du kan hitta just det handfat som passar dig och ditt badrum.

MENTA, SANITETSPORSLIN

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DUBBEL

Finns i djupen 35 och 44 cm

MICCA, KOMPOSIT

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DUBBEL

Finns i djupen 35 och 44 cm

KARAT, SANITETSPORSLIN

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DUBBEL

Finns i djupet 44 cm

ERGO, SANITETSPORSLIN

60 - 80 - 100 - 120 - 120 DUBBEL

Finns i djupet 44 cm

LAZULI, SANITETSPORSLIN

60 - 80 - 100 - 120 - 120

Finns i djupet 44 cm

VACKRA FRISTÅENDE TVÄTTSTÄLL

De 3 fristående tvättställen är nya i Delta-sortimentet. Ett fristående handfat tillför en helt ny dimension till utseendet i ditt badrum, och vi erbjuder 3 olika utseenden - en mjuk rund, en elegant oval och en skarp fyrkantig modell. Skapa din alldeles egna look med valet av bänkskiva i Silestone eller i samma färg som möblerna.

BOWLER FRISTÅENDE TVÄTTSTÄLL, SANITETSPORSLIN

36 CM

Placeras på en laminatbänkskiva i samma färg som möblerna eller den exklusiva Silestone-bänkskivan som finns i 6 färger - den visas här i Desert Silver. Se varianterna nedan.

OVALT FRISTÅENDE TVÄTTSTÄLL, SANITETSPORSLIN

46 X 32,5 CM

Det eleganta tvättstället är här placerat på en Silestone-skiva i färgen Desert Silver - det finns totalt 6 olika Silestone- färger att välja mellan. Och självklart kan du även välja en bänkskiva i samma färg som möblerna.

QUADRAT FRISTÅENDE TVÄTTSTÄLL, SANITETSPORSLIN

50 X 42 CM

De fina skarpa linjerna ger ett snyggt skulpturalt uttryck och Silestone-skivan gör looken exklusiv. Välj mellan 6 olika Silestone-uttryck eller välj en bänkskiva i samma färg som själva möbeln.

Bowler tvättställ med askgrå bänkskiva och möbel

Bowler tvättställ med bänkskiva och möbler i brun ek.

Bowler tvättställ med bänkskiva och möbel i grå matt.

Allt i vitt med ett Bowler fristående tvättställ på en bänkskiva i vit matt.

En naturlig look med bänkskiva och möbler i nordisk ek och Bowler fristående tvättställ.

En snygg möbel i matt svart kombinerat med det runda Bowler fristående tvättstället.

UNIKA OCH EXKLUSIVA BÄNKSKIVOR I SILESTONE

Silestone-skivan är ett superstarkt material som tål nästan allt och är lätt att underhålla. Här visas den i färgen Blanco Zeus.

Här visas Silestone-skivan i Calypso - en djupt mörkbrun.

Ett mörkt och exklusivt uttryck med Silestone bänkskiva i Charcoal Soapstone. Silestone består av över 90 % kvarts, vilket är ett mycket starkt naturmaterial. Resten är hartskritor och färg för att skapa det unika uttrycket.

Desert Silver Silestone är elegant grå med fina vita markeringar.

Enkel och vacker design med Eternal Statuario Silestone bänkskiva och det vita Bowler fristående tvättställ.

Silestone i Eternal Marquina med de vit-grå kontrasterna ger ditt badrum en distinkt och unik look.

Två HÖJDER – samma pris

Scanbad Delta tvättställsskåp finns i 2 varianter av den nedre lådan - välj den höga nedre lådan om det inte finns plats för ett högskåp eller om du bara vill ha mer plats till förvaring. I den höga lådan får de större flaskorna med schampo och rengöringsmedel plats utan problem. Ett tvättställsskåp med den höga nedre lådan kostar inte mer än varianten med en lägre nedre låda.

Speglar - den perfekta ramen

Le mot dig själv varje dag. Med en snygg spegel ser både du och ditt badrum coola ut.
De fyrkantiga speglarna i Scanbad Delta-serien samt alla Delta-spegelskåp har ljusstyrning, så att du med ett enda tryck på touchpanelen kan ändra färg och styrka på ljuset efter tid på dygnet och dina behov.

LEVEL

60 - 80 - 100 - 120

Pris från 4 365 kr.

SOFT

60 - 80 - 100 - 120

Pris från 3 505 kr.

CORONA

60 - 75 - 90

Pris från 3 950 kr.

Spegelskåp

Det måste också finnas tillräckligt med spegelutrymme när ni till exempel är flera i badrummet. Scanbads spegellösningar passar givetvis storleken på tvättstället, så du kan få ett snyggt spegelskåp med bra förvaring. I spegelskåpet finns plats för eltandborste och rakapparat – det finns ett smart eluttag i Delta spegelskåpen.

LEVEL

60 - 80 - 100 - 120

Pris från 9 750 kr.

STYLE

60 - 80 - 100 - 120

Pris från 6 845 kr.

Högskåp

Högskåp ger dig gott om plats till förvaring. Använd till exempel utrymmet för dina handdukar och underkläder, så att du alltid har dem nära till hands efter duschen.
Du kan välja integrerad LED-belysning i dina högskåp, det ger dig en bra överblick och skapar ett exklusivt utseende.
Till vissa högskåp kan du välja funktionella tillbehör, till exempel en tvättpåse som du kan dra ut och enkelt lägga kläder i, samt trälådor som placeras på insidan av dörren och ta med dig till spegeln.
Vill du ha fler förvaringsmöjligheter i högskåpet kan du även välja en smart utdragbar trälåda som är diskret placerad bakom luckan.

DELTA Höga skåp

Pris från 7 105 kr

Bra stil med fina HANDTAG

Klassiskt, romantiskt, coolt – du bestämmer. Med ett enda handtag kan du addera stil till dina badrumsmöbler. Och lyckligtvis finns det många alternativ. Till exempel den vackra Button-knoppen som finns i flera färger. Mässingslooken är också en stark trend i badrummet och här är vi extra nöjda med den lilla räfflade Daisy-knoppen, det eleganta Grace-handtaget och det stiliga Slim-handtaget.

TA TAG I DET ENKLA

Strömlinjeformat och läckert – Delta-seriens integrerade handtag ger dig ett elegant uttryck, och dessutom är de praktiska och sköna att gripa. Den matta folien är slitstark, lätt att rengöra och perfekt för badrummet.
De integrerade handtagen finns med matt folie i både svart och vitt. Observera att handtaget är utformat så att det är lätt att gripa och inte samlar damm.

För ett mer enkelt och lugnt uttryck kan du givetvis helt utesluta handtag och istället välja push-open.

SE HUR ANDRIA & NEZAN ANVÄNDE DELTA I SINA BADRUM

Hela 2 badrum har renoverats av Andria & Nezan och inretts med vackra Delta-möbler. Se deras vackra och stilrena lösning och få inspiration till ditt eget badrum.

Produktinformation

TVÄTTSTÄLL I KOMPOSIT
Tvättställ i komposit består av ett starkt kompositmaterial med en kompakt yta som är lätt att rengöra.

PORSLINSTVÄTTSTÄLL
Scanbad porslinstvättställ består av äkta sanitetsporslin, som är ett hårt, keramiskt material med glasyr. När det bränns vid ca 1200 grader, smälter glasyren till en hård blank och rengöringsvänlig yta.

OBS BETR. ERGO TVÄTTSTÄLL SAMT OVANPÅLIGGANDE TVÄTTSTAL OVAL OCH BOWLER
De här tvättställen saknar bräddavlopp, såvida det inte köps till ett dolt bräddavloppssystem, ska man i badrum utan golvbrunn, använda bottenventil som inte kan stängas.

SKÅP
Melaminbelagd spånskiva (16 mm) med ABS-kanter, utom för Deltaskåpen med inbyggt handtag, som har foliebelagd MDF-skiva (16 mm) istället. Alla skåp har baksidor med vändbar skiva som är vit på ena sidan och aluminiumfärgad på den andra. Skåpen levereras färdigmonterade inkl. bakstycke och justeringsbelag för montering på vägg. Tvättställsskåpen levereras som standard med aluminiumfärgad botten och bakstycke.
Högskåp, väggskåp och underskåp levereras dessutom som standard med 4 mm glashyllor med polerade kanter. Tillvalsmöjligheter som inbyggd LED ljusskena invändigt i skåpen, LED belysning med eluttag i tvättställsskåpen, samt tvättpåsar och trälådor. Se mer information i prislistan.

LUCKOR OCH FRONTER
Delta i brun ek, svart ek och askgrått har melaminbelagd spånskiva (19 mm) med ABS-kanter – övriga varianter har foliebelagd MDF-skiva (18 mm). Folien för alla vita Deltavarianter är en PVC-fri folie, som till 40 % består av återvunnet material. Alla luckor är monterade med gångjärn i metall som kan justeras i 3 riktningar. Luckorna levereras med dämpare som gör att luckorna stängs mjukt och ljudlöst.

LÅDOR
Lådorna har metallgavlar med integrerad lådinsats från Grass. Fullt utdrag, självindrag och dämpare som gör att lådorna stängs mjukt och ljudlöst. De går att dra ut helt, har självindrag och dämpning, och båda lådorna har urtag för rördragning. Lådorna är justerbara. Gummimattor medföljer alla tvättställsskåp som standard. Tillvalsmöjligheter som LED belysningsskena mellan tvättställ och skåp, LED belysning i lådor, el-uttag, lådinsatser samt handtag. Se mer information om tillval i prislistan.

SVÄVANDE HYLLOR
32 mm melaminbelagd spånplatta med ABS-kanter. Levereras komplett med beslag för justering och dold upphängning.

SPEGLAR MED OLIKA LJUSKÄLLOR
Speglarna finns med integrerad LED belysning eller med olika externa lampor. Alla speglar levereras med justerbara väggbeslag. Värmefält som minskar imma på spegeln, kan köpas till, till utvalda modeller. Se mer information om elspecifikationer, tillval och IP-godkännande i prislistan.

SPEGELSKÅP
Alla spegelskåp levereras som standard med inbyggd stickkontakt och strömbrytare som centrerats på höger sida. Dessutom finns dubbelsidiga spegelluckor med justerbara gångjärn och dämpare, som ser till att luckorna stängs mjukt och ljudlöst. Översida, botten och bakstycke är aluminiumfärgat. Spegelskåpen levereras antingen med ett infräst grepp i undrkant eller lösa grepp i krom som du själv väljer om du vill montera. Det kan köpas till olika LED lampor till spegelskåp utan belysning. Tillvalsmöjligheter som placering av eluttag i vänster sida, inbyggd energibesparande LED sidobelysning och LED underlight kan köpas som tillval för utvalda Delta modeller.
Spegel och spegelskåp med ljusstyrning är med 12V ljussystem som ger dig följande möjligheter:
1. Ljuskontroll med minne av senaste inställningarna:
- Slå på- och av-funktion
- Steglös dimning med 4 förinställningar
- Steglös färgtemperaturkontroll av ditt ljus (2100 - 6500 K)* med 4 förinställningar

Den elektroniska ljusstyrningen kräver en 5 sekunders intervall när man släcker och tänder ljuset, för att komma ihåg sista inställningen.
2. Mycket god färgåtergivning (Ra 90+)
*) 2100 K är mycket varmt, nästan rödaktigt ljus och 6500 K är mycket kallt, nästan blåaktigt.
Livstiden för drivdon och LED-lampa minskar om ljuset ständigt är tänt. Energimärkning och produktdatablad kan laddas ner från produktdatabasen på scanbad.se eller genom att begära en tryckt kopiera.

IP44 KLASSIFICERING
Hos Scanbad bryr vi oss om din säkerhet. Därför har vi förmonterat alla elektriska komponenter i våra möbler så att du får en säker och trygg installation. Samtidigt vill vi ge dig möjlighet att utnyttja utrymmet i ditt badrum på bästa möjliga sätt. Därför erbjuder vi med undantag av belysning under vask (IP21) ett stort utbud av IP44-godkända produkter så att du kan möblera så nära vattenkällan som möjligt samtidigt som du får det skåpsutrymme du vill ha.

TRÄLÅDOR
Funktionella förvaringsbackar till lådor, som också kan flyttas omkring och placeras där de behövs. Lådorna är gjorda av massiv ek. Vi rekommenderar vårt inoljningsmedel för underhåll, vilket dessutom ger träet ett vitaktigt utseende. Köps till från prislistan.

HANDTAG
Delta levereras med ett standardhandtag i krom, det är inkluderat i priset. Det kan mot pristillägg väljas andra modeller från vårt stora sortiment med sin design, färg och uttryck. Om du vill ha greppfria fronter kan du välja en push-open-lösning til Delta.

MONTAGE
Monteringstillbehör och monteringsvägledning medföljer vid alla leveranser.

GARANTI
Scanbad lämnar 10 års garanti mot fabrikationsfel. På handdukstorkar lämnas 5 års garanti.

Praktiska upplysningar

INNAN BESTÄLLNING
Scanbad serien kan beställas som färdiga badrumsmöbler med beställningsnummer enl. bilderna i denna broschyr. Du kan även sätta ihop ditt unika möbelset med hjälp av element prislistorna.

FÖRE MONTERING
Monteringstillbehör och monteringsvägledning medföljer vid leverans. Läs monteringsbeskrivningen noga innan monteringen påbörjas. All inkoppling av el, vatten och avlopp skall göras av auktoriserad personal.
Var uppmärksam på att det förekommer måttoleranser på tvättställen.

SKÖTSELANVISNINGAR
Läs alltid den bifogade foldern (medföljer möblerna vid leverans) med råd och skötselanvisningar för möblerna. Läs alltid bruksanvisningen och varudeklarationen för rengöringsmedel innan de används på möblerna. Rengöringsmedel som innehåller slipmedel eller syror ska inte användas. Tvättställ och möbler SKA ALLTID torkas torra när de har använts. Detta underlättar rengöringen betydligt och förebygger eventuella fuktskador på möblerna.

GENERELLT
Scanbad förbehåller sig rätten till produktionsändringar och produktförbättringar. Specialtillverkade varor eller använda och monterade varor tas ej i retur. Scanbad lämnar 10 års garanti mot fabrikationsfel.

Installationsmått

Installationsmått för vatten och avlopp i vägg

 

Monteringsvejledninger

502 Skötselsvägledning
554 Hylla inkl. dold upphängning
638 Eluttag till lådor och skåp
677 Hantering av spegelluckor
700 Elvägledning
880 Förstoringsspegel
1050 Sidskåp
1056 Träinredning för utdrag i högskåp
1071 Varmeplatta till spegel
1078 Led skena till kommod
1086 Pungvattenlås runt
1088 Bottenventil med överfyllnadsskydd
1089 Bottenventil med push-open
1091 Täckring - för rör genomföring - Ø56mm
1092 Täckring - för rör genomföring - Ø35mm
1106 Set med 3 brickor och 3 glashyllor
1140 Push-open kit för 2 lådor
1193 Handdukstork, 'Hekla'
1194 Handdukstork, 'Teide'
1219 Tvättställsskåp med 2 lådor
1220 Jupiter och Venus LED lampa - montering på spegel eller spegelskåb
1221 Stratos LED lampa - montering på spegel eller spegelskåp
1222 Spegel med integrerad belysning
1225 Spegel utan belysning
1254 Style spegelskåp
1295 Moon spegel
1296 Panorama spegel
1326 Stödben
1329 Hylla inkl. 2 glashyllor
1361 Högskåp med 1 dörr
1365 Level spegel
1369 Väggskåp med 1 dörr

Hitta återförsäljare