Accessibility.GoToContent

NOW

Scanbad NOW

Välkommen till NOW-serien, som förenar funktionalitet och estetik på ett unikt sätt med både slät front och struktur front i klassisk vit, rogivande ljusblå eller varm ljus sand färg. Det eleganta utseendet med antingen en nedre öppen hylla för att få ett trendigt utseende eller med en nedre låda för ett stilrent utseende - valet är ditt.
NOW finns i olika bredder 60,80 och 100 cm.

Utforska NOW- serien och skapa ditt helt egna exklusiva utseende i ditt badrum.

Se NOW-katalogen

Vackert och enkelt tvättställ

NOW tvättstället är ett fint porslintvättstall med avrundade hörn och med ett bra djup samt lätt att rengöra.

AMBER, SANITETS PORSLIN

60 - 80 - 100

Finns i djupen 44 cm

NOW FINNS I 3 FANTASTISKA FÄRGER - MED ELLER UTAN STRUKTUR

NOW finns i 3 utvalda färger, med eller utan ränder. De vackra fronterna ger ditt badrum en vacker elegans, och du kan välja om du vill ha den ena eller den andra looken.

VIT MATT

SAND MATT

LJUSBLÅ MATT

VIT MATT STRUKTUR FRONT

SAND MATT STRUKTUR FRONT

LJUSBLÅ MATT STRUKTUR FRONT

En låda, två lådor eller ÖPPEN HYLLA?

Med Scanbad NOW kan du välja mellan 2 olika höjder på tvättställsskåpet. Det 32 cm höga skåpet har 1 låda, medan det 64 cm höga skåpet finns med antingen 2 lådor eller 1 låda och en öppen hylla. Notera också det enkla och eleganta svarta handtaget.

Välj en låda i kombination med ett öppet hylla och använd den öppna hyllan för att skapa atmosfär med t.ex. handdukar i en fin färg.

Hitta återförsäljare

Vackra speglar för ditt badrum

De vackra speglarna från NOW finns både med och utan belysning, så att du kan välja fritt när du väljer spegel. Alla speglar är av hög kvalitet och passar perfekt i ett badrum med NOW-möbler. Om du väljer en spegel utan belysning kan du naturligtvis köpa lampor som matchar både spegel och badrum.

CORONA SPEGEL

60 - 75 - 90

Pris från 3 725:-

SHINE SPEGEL

75 -90

Pris från 4 710:-

REPEAT SPEGEL

60 - 80- 90

Pris från 3 290:-

SELECT SPEGEL UTAN BELYSNING

60 - 80 - 100

Pris från 1 170:-

SELECT SPEGEL MED SVART RAM UTAN BELYSNING

60 - 80 - 100

Pris från 2 105:-

Få extra förvaring med det vackra spegelskåpet

Ett spegelskåp ger dig extra förvaringsutrymme i badrummet. Om utrymmet är begränsat kan ett spegelskåp vara den perfekta lösningen för dig och ditt badrum. Naturligtvis finns spegelskåpet med matchande sidor så att möblerna passar ihop och du får en enhetlig look i badrummet.

TOP SPEGELSKÅP

60 - 80 - 100

Pris från 6 760:-

Få överblick och undvik röran i badrummet

Med praktiska högskåp i badrummet får du gott om plats att förvara alla dina saker. De vackra högskåpen från NOW kan användas individuellt eller sättas samman för att skapa ett dubbelt högskåp. Dörrarna är vändbara så att du enkelt kan skapa den look du vill ha. Högskåpet har gott om praktiskt förvaringsutrymme för allt du vill gömma undan. Det finns 5 flyttbara glashyllor och en trähylla.

Högskåp kostar 4 350:- per styck.

Produktinformation

PORSLINSTVÄTTSTÄLL
Scanbad porslinstvättställ består av äkta sanitetsporslin, som är ett hårt, keramiskt material med glasyr. När det bränns vid ca 1200 grader, smälter glasyren till en hård blank och rengöringsvänlig yta.

SKÅP
Melaminbelagd spånskiva (16 mm) med ABS-kanter. NOW skåpen i vit matt består av melamin belagd spånskiva med ABS-kanter på yttersida och kanter, som efterföljande har lackerats.
Skåpen levereras färdigmonterade inkl. bakstycke och justeringsbelag för montering på vägg. Tvättställsskåpen levereras som standard med aluminiumfärgad botten och bakstycke.
Högskåp levereras dessutom som standard med 4 mm glashyllor med polerade kanter.
Alla skåp har invändig rygg i vit eller alulook beroende på skåpets färg.

LUCKOR OCH FRONTER
NOW vit matt består av 19 mm melamin belagd spånskiva med abs kanter som efterföljande lackerats på yttersida och kanter. Övriga dekorer leverars med froner med 19 mm melaminbelagt spånskiva med ABS kanter. Alla luckor är monterade med gångjärn i metall som kan justeras i 3  riktningar. Luckorna levereras med dämpare som gör att luckorna stängs mjukt och ljudlöst.

LÅDOR
Lådorna i NOW är robusta trälådor som går att dra ut helt har självindrag och dämpning. överstalådan är  fackindelad och har urtag för rördragning. Lådorna är justerbara.

SPEGLAR MED OLIKA LJUSKÄLLOR
Speglarna finns med integrerad LED belysning eller med olika externa lampor. Alla speglar levereras med justerbara väggbeslag. Värmefält som minskar imma på spegeln, kan köpas till, till utvalda modeller.

SPEGELSKÅP
Alla spegelskåp levereras som standard med inbyggd stickkontakt och strömbrytare som mittplacerade för NOW.
Dessutom finns dubbelsidiga spegelluckor med justerbara gångjärn och dämpare, som ser till att luckorna stängs mjukt och ljudlöst.
Översida, botten och bakstycke är aluminiumfärgat. Spegelskåpen levereras antingen med ett infräst grepp i undrkant eller lösa grepp i krom som du själv väljer om du vill montera.

Livstiden för drivdon och LED-lampa minskar om ljuset ständigt är tänt. 

IP44 KLASSIFICERING
Hos Scanbad bryr vi oss om din säkerhet. Därför har vi förmonterat alla elektriska komponenter i våra möbler så att du får en säker och trygg installation. Samtidigt vill vi ge dig möjlighet att utnyttja utrymmet i ditt badrum på bästa möjliga sätt. Därför erbjuder vi med undantag av belysning under vask (IP21) ett stort utbud av IP44-godkända produkter så att du kan möblera så nära vattenkällan som möjligt samtidigt som du får det skåpsutrymme du vill ha.

Alla våra möbler med elektriska delar är också CE-märkta med klassificering angiven. Vi rekommenderar att installationer utförs av en behörig elektriker i enlighet med lagstiftningen.

HANDTAG
NOW leveras med stanadard grep i svart matt, det är inkluderat i priset.

MONTERING
Monteringstillbehör och monteringsvägledning medföljer  vid alla leveranser.

GARANTI
Scanbad lämnar 10 års garanti mot fabrikationsfel.

Praktiska upplysningar

INNAN BESTÄLLNING
Scanbad serien kan beställas som färdiga badrumsmöbler med beställningsnummer enl. bilderna i denna broschyr. Du kan även sätta ihop ditt unika möbelset med hjälp av element prislistorna.

FÖRE MONTERING
Monteringstillbehör och monteringsvägledning medföljer vid leverans. Läs monteringsbeskrivningen noga innan monteringen påbörjas. All inkoppling av el, vatten och avlopp skall göras av auktoriserad personal.
Var uppmärksam på att det förekommer måttoleranser på tvättställen.

SKÖTSELANVISNINGAR
Läs alltid den bifogade foldern (medföljer möblerna vid leverans) med råd och skötselanvisningar för möblerna. Läs alltid bruksanvisningen och varudeklarationen för rengöringsmedel innan de används på möblerna. Rengöringsmedel som innehåller slipmedel eller syror ska inte användas. Tvättställ och möbler SKA ALLTID torkas torra när de har använts. Detta underlättar rengöringen betydligt och förebygger eventuella fuktskador på möblerna.

GENERELLT
Scanbad förbehåller sig rätten till produktionsändringar och produktförbättringar. Specialtillverkade varor eller använda och monterade varor tas ej i retur. Scanbad lämnar 10 års garanti mot fabrikationsfel.

Installationsmått

Installationsmått för vatten och avlopp i vägg

Monteringsvägledningar

502 Skötselsvägledning
1458 NOW tvättställsskåp
1458 NOW högskåp
1104 TOP spegelskåp
1105 Repeat spegel
1222 Corona spegel
1199 Select spegel
1396 Shine spegel