Accessibility.GoToContent

DUSCHDÖRRAR

VILKEN TYP AV DUSCHDÖRR SKA JAG HA?

Att ha plats för armrörelser under duschen betyder något för upplevelsen av välbefinnande under varmvattnet. Även om du har ett litet badrum finns det flera alternativ för att ha en rejäl duschlösning och samtidigt spara utrymme.

Alla Scanbad duschdörrar är gjorda av glas och det är för att glas är ett fantastiskt och hållbart material som passar perfekt till badrummet. En glasdörr till duschkabinen från Scanbad är tillverkad av säkerhetsglas som har fått en unik EasyCare-behandling som gör att smuts och kalk inte fastnar. EasyCare är en tysk, miljövänlig produkt, som är certifierad av det oberoende laboratoriet SGS Institut Fresenius enligt OECD Guideline 2009.

PRAKTISK DUSCHDÖRR I GLAS FÖR DET LILLA BADRUMMET

DUSCHDÖRRAR SOM VIKDÖRRAR

Vikfunktionen ger – förutom en stor öppning – plats för armaturen när dörren fälls in mot väggen. Den smarta vikdörren löser även problemet med vatten på golvet när du öppnar dörren. Dörren viks på mitten så att vattendropparna stannar kvar i duschutrymmet.

SKJUTDÖRR SOM DUSCHDÖRR

I detta smala badrum utnyttjas hela bredden som duschyta och avgränsas vackert av den vackra Classic-skjutdörren från Maxi-serien.

SPARA PLATS - ÄVEN NÄR DU DUSCHAR

Enkel och snygg duschlösning med två halvrunda duschdörrar, som inte tar mycket plats när du duschar och kan fällas ända in till väggen när duschdörrarna inte används.

DUSCHDÖRR I GLAS MED DELVIS FAST DUSCHVÄGG

Om utmaningen i det lilla badrummet är att duschutrymmet är ända upp till dina badrumsmöbler, finns det ett utmärkt alternativ att använda modellen med en fast duschvägg och duschdörr. Den lilla biten av fast duschvägg skyddar dina badrumsmöbler och det är fortfarande lätt att komma in i duschutrymmet. Dessutom öppnas duschdörren inåt så att den inte tar plats i rummet och duschdörren kan fällas in när duschen inte används.

Duschdörr med fast glas: 3 985 kr

ALTERNATIV PÅ GLASDÖRRAR TILL DUSCHEN

Vilken duschdörr du ska välja beror på bredden på din duschnisch. Flexi duschdörrar finns i bredderna 70, 80, 90 och 100 cm, medan Maxi finns i 120, 140 och 160 cm. Se exempel nedan.

CLASSIC MAXI SKJUTDÖRR

En snygg robust skjutdörr.De rejäla hjulen löper innanför i profilens löpskena, som inte suns från utsidan. Diskret och enkel. Denna version i 140 cm bredd kostar 9 400 kr.

FLEXI SLAGDÖRR

Slagdörren i glas finns i 4 olika bredder: 70, 80, 90 & 100 cm med svart eller satinprofil och kostar 3 985kr oberoende av storlek.

DELUXE MAXI SKJUTDÖRR

Denna duschmodell i glas är en lyxig skjutdörr i en extra stabil och elegant lösning med 2 hjul vilket ger en extra läcker skjutrörelse med mjukstopp. Duschdörren kostar 9 650 kr och är 120 cm bred.

NYHET TOWER-HYLLA

Tower passar alla Flexi-dörrar och finns i satin och svart matt. En enkel och elegant lösning för förvaring i duschutrummet.

TILLBEHÖR TILL FLEXI DUSCHDÖRRAR

SLÄPLISTER TIL DUSCHDÖRR

Både magnetlister och släplister ingår i Flexi vid beställning, men efter flera års användning kan dock många vilja byta ut dem mot nya, fräscha.

Pris per stk till raka dörrar: 210 kr

Pris till halvrund dörr (2 stk): 400 kr

NISCHPROFILER 

När du monterar en nischdörr i en nisch kan du välja till en nischprofil med magnet så att duschutrymmet blir helt tätt. Profilen finns i 2 storlekar, som kan justeras inom ett intervall
List med justering 1,2-2,1cm
List med justering 3,2-4,1cm

PROFIL FÖR RÖRGENOMFÖRING

Om du har utanpåliggande rör på väggen som ska igenom duschens profiler behöver du köpa till en profil för rörgenomföring, det finns en profil till varje modell.

Hitta återförsäljare