Accessibility.GoToContent

DUSCHHÖRNOR

DUSCHHÖRNOR I MÅNGA VARIANTER

Scanbads flexibla sortiment i både Flexi & Maxi-serien erbjuder många kombinationsmöjligheter, så att du kan välja den duschhörna som passar ditt badrum bäst. Och det enkla och tidlösa uttrycket ger dig en duschlösning som håller i många år både i användning och design.

Profilernas enkla och stilrena design utan vassa kanter ger en lätt, luftig och tidlös look. Samtidigt innehåller profilerna genomtänkta funktioner som bidrar till att säkerställa dig en stabil och välfungerande duschlösning som du gärna använder i många år framöver.

VILKEN DUSCHHÖRNA SKA JAG VÄLJA?

Du kan få en halvrund duschhörna, en duschhörna med slagdörrar eller vikdörrar en duschhörna med frostat glas eller en duschhörna med skjutdörrar så det finns gott om alternativ och inte minst storlekar. Välj utifrån storleken på badrummet och önskan om plats i duschhörnan.

HALVRUND DUSCHHÖRNA

En halvrund duschhörna har fördelen att den inte tar lika mycket plats som en fyrkantig. Här är det mer armbågsutrymme i badrummet och när duschhörnan inte används kan dörrarna fällas in hela vägen och ge extra utrymme.
Välj mellan svarta eller satinprofiler.

HAVRUND DUSCHHÖRNA MED FROSTAT GLAS

En duschhörna med frostat glas ger lite mer avskildhet i duschen och de halvrunda duschdörrarna i glas ger mer utrymme i resten av badrummet. Frostat glas finns med satinprofiler som visas här.

FLEXI DUSCHHÖRNA MED SVARTA SLAGDÖRRAR

En mycket enkel look med de smala svarta profilerna och 2 praktiska slagdörrar. Slagdörrarna kan öppnas både utåt och inåt, så de kan skjutas undan när man inte duschar.

EN 90 X 90 DUSCHHÖRNA MED VIKDÖRRAR

De smarta vikdörrarna viks in helt när duschutrymmet inte används. Det är smart och perfekt i ett litet badrum.

EN 90 X 90 DUSCHHÖRNA MED SKÄRMVÄGG & SLAGDÖRR

Här kombineras en slagdörr med en fast skärmvägg med svarta profiler. En snygg duschhörna, som kan placeras ända intill handfatet, eftersom den fasta skärmväggen skyddar mot vattenstänk. Det är ett bra nyttjande av utrymmet.

EN 90 X 90 DUSCHHÖRNA MED FASTA VÄGGAR & SLAGDÖRRAR

Denna kombination  med 2 fasta väggar och 2 slagdörrar är ytterligare ett av de många bra alternativen med Flexi. Här kan du placera duschen nära möblerna och samtidigt fälla in dörrarna när duschhörnan inte används. Smart.

SMART NYHET FÖR DUSCHEN

Tower-hyllan är enkel & elegant duschhylla med 5 flyttbara hyllor som enkelt kan kombineras med Match-dörrar och håller koll på schampo, tvål och allt du använder i duschen. 

Tower-hyllan kostar 2 555 KR.

STORA DUSCHHÖRNOR MED SKJUTDÖRRAR

TVÅ DUSCHHÖRNOR MED SKJUTDÖRRAR

Classic skjutdörr är en skjutdörr med superkvalitet till ett bra pris. Ett diskret och enkelt uttryck.

Deluxe skjutdörr är en extra stabil och tyst skjutdörr med mjukstoppfunktion. Glider på 2 hjul och har ett exklusivt utseende.

Glaset i Maxi duschhörnor är 8 mm härdat säkerhetsglas, som är EasyCare-behandlat på insidan, så du slipper slåss med kalk på glaset.

DUSCHHÖRNA CLASSIC MED SKJUTDÖRR

En 120 x 90 cm lösning som ger extra utrymme i duschen. Modellen visas med ett duschkar i en stark och extremt stabil konstruktion.

DUSCHHÖRNA  DELUXE MED SKJUTDÖRR

En läcker stor duschhörna på 160 x 90, där det lätt kan vara flera personer. Vackert och exklusivt utseende och ett nöje att öppna och stänga.

Hitta återförsäljare