Accessibility.GoToContent

DUSCHKABINER

DUSCHAR MED KAR FRÅN SCANBAD

Det finns inget bättre än att vakna på morgonen, ta en varm dusch och tvätta bort sömnen med vatten. Många av oss är nöjda med vår dusch varje morgon, och det ska helst vara gott om plats i duschen, och det är skönt om vattnet inte är över hela badrummet, så att du inte behöver torka för mycket efteråt.

På Scanbad har vi inte bara badrumsmöbler, utan även duschar med kar i olika varianter, till exempel en helt sluten duschkabin. På denna sida visar vi duschkabiner med kar i vår MAXI-serie. Storleken på duschar med kar i MAXI-serien med 80 cm djup är 120, 140 & 160 cm och motsvarande bredder med 90 cm djup. Du kan även hitta andra erbjudanden på duschväggar, duschdörrar och nischduschar utan kar.

120 x 90 DUSCH MED KAR

Classic dusch med skjutdörr i riktigt bra storlek som ger plats för armrörelser.

Duschkaret från Scanbad är enkelt och elegant och bara 35 mm högt. Det består av ett fiberförstärkt kompositmaterial som ger en otroligt stark och stabil konstruktion.

140 x 80 CM DUSCH MED KAR

Här visar vi en Deluxe dusch som är fristående med 2 fasta glasväggar och en skjutdörr på 140 cm. En riktig lyxmodell där det finns gott om plats i duschen.

DUSCHKAR MED BEN

Om du behöver ett avlopp under duschkaret har vi en monteringssats med justerbara fötter som höjer karet. Demonteras fast i botten på karet och säkerställer en stabil montering, till exempel på ett ojämnt golv. Till karet finns en front i fiberförstärkt plast, som även är lätt att montera och kan tas av och på för rengöring.

Prisexempel duschkar 80 x 120: 5 915 kr

BRA GREPP PÅ SKJUTDÖRREN

Notera det eleganta handtaget till Deluxe-modellens skjutdörr.

LÄTT ATT KLICKA UT SKJUTDÖRREN 

Vill du göra duschen extra ren klickar du enkelt ut skjutdörren för att komma åt och rengöra.

STABILISERINGSARM INGÅR

Till duschar med skjutdörrar och 2 fasta skärmväggar ingår även stabiliseringsarmar som visas på bild.

Hitta återförsäljare