Accessibility.GoToContent

SPEGELSKÅP

STORT URVAL AV VACKRA & PRAKTISKA SPEGELSKÅP

En spegel är ett måste i alla badrum, och ett spegelskåp är mycket mer än bara en spegel, här får du en hel del extra fördelar som du kanske inte har tänkt på.

Och så är dagens spegelskåp helt, helt annorlunda än det lilla toalettskåpet med spegel du minns från din mormors badrum. Scanbad spegelskåp har en cool & tidsenlig design som såklart matchar dina badrumsmöbler.

FÖRVARING

Ett spegelskåp är en spegel med förvaring. Scanbads spegelskåp är alla utrustade med fina glashyllor, som kan justeras efter dina behov, så det är en spegel med FLEXIBEL förvaring.

MATCHAR UTTRYCKET

Spegelskåp med LED belysning fulländar utseendet i ditt badrum. Se här hur spegelskåpet passar perfekt till badrumsmöblerna. Scanbad spegelskåp finns givetvis i bredder som matchar tvättställens storlek.

SMARTA DETALJER

Det underlättar din vardag när du har saker nära till hands. Många av våra spegelskåp är inkl. praktisk förstoringsspegel som alltid är precis där du behöver den.

SPEGELSKÅP MED BELYSNING och ELUTTAG

Alla spegelskåp levereras som standard med  eluttag. Då kan du sätta in den inte så snygga eltandborsten i skåpet och se till att den alltid är laddad. Detsamma gäller rakapparaten.

Du kan ställa in alla saker som tar plats på handfatet i skåpet och på så sätt hålla snyggt i badrummet.

 

SPEGELLUCKOR MED SOFTCLOSE

Spegelluckorna är med softclose, så tonåringen inte kan smälla dem och så har de spegel på insidan så man kan kolla frisyren från alla håll.

SPEGELSKÅP MED RÄTT BELYSNING

Integrerad belysning i spegelskåpet ger dig mer än bara bra ljus. Med flera av Scanbads spegelskåp får du även ljusstyrning, så att du kan anpassa ljuset så att det passar att trimma ditt skägg, där du behöver mycket ljus, eller borsta tänderna på kvällen, där ljuset ska vara svagt och i en varm ton.

Spegelskåp med ljusstyrning har ett inbyggt 12 V belysningssystem som ger dig många alternativ att ställa in rätt stämning i badrummet:

Steglös dimning med 4 inställningar
Dämpa belysningen på kvällen så att du inte stör kroppens dygnsrytm med ett starkt upplyst badrum precis innan du ska sova.

Steglös justering av färgtemperatur på ditt ljus
Du kan ställa om från ett mysigt varmt, nästan rödaktigt ljus till ett kallt, nästan blåaktig belysning för att passa dagsljuset utanför. Det är bland annat praktiskt när man ska sminka sig för att se bra ut i dagsljus.

HUR VÄLJER JAG  SPEGELSKÅP?

När du väljer ett spegelskåp får du en smart spegel med förvaring, men du får även flera alternativ på olika utseenden för ditt spegelskåp.


Har du valt en möbel i vacker brun ek kan du även få ett spegelskåp med gavlar i brun ek.


När det gäller belysning till spegelskåpet kan du välja en variant där ljuset är integrerat som en list upptill & nedtill eller i sidorna, eller så kan du välja att sätta lampor ovanför ditt spegelskåp.


LEVEL SPEGELSKÅP MED BELYSNING

Level är ett fint exempel på ett spegelskåp med färger som matchar möblerna och med integrerad belysning upptill och nedtill.

Level spegelskåp kostar från 9 750 kr i 60cm bredd och finns i upp till 120cm bredd. Det är inkl. eluttag, förstoringsspegel, magnetlist och metallhylla.


STYLE SPEGELSKÅP

Med Style spegelskåp ska du välja till en av de vackra lampdesignerna som Scanbad erbjuder. Här har man valt de fina Jupiter-lamporna som finns i både vit, svart & krom.

Style spegelskåp utan belysning kostar från 6 845 kr i 60cm bredd och finns även i följande bredder: 80, 100 och 120cm. Det är inkl. uttag, förstoringsspegel, magnetlist och metallhylla.

Top spegelskåp med integrerad ljuslist upptill, uttag och inredning med flexibla glashyllor.

Pris 5 400 kr i 50 cm bredd. Visas här i 120 cm med 2 dörrar för 8 785 kr.

Select spegelskåp med Vela lampa

Pris: 2 900 kr i 50 cm bredd. Här visas ett 60cm spegelskåp  för 3 750 kr.
Vela lampan kostar 520 kr.

Det vackra spegelskåpet Level har diskret belysning upptill och nedtill med ljusstyrning.

Visas här i 120 cm bredd för 15 935 kr. Den finns även i 60, 80 och 100 cm bredd.

DETTA GÖR DIG GLAD VARJE DAG

Vi har utrustat ett antal av våra spegelskåp med en liten magnetlist, vilket helt enkelt är genialt. Den håller reda på de små metallsakerna som tenderar att gömma sig i lådan eller gå vilse – din pincett, nagelklipparen och nagelfilen. Det är så smart.

SPEGELSKÅP MED EXTRA BELYSNING

Ett bra ljus över tvättstället är riktigt skönt, speciellt under de mörka månaderna. Därför kan du välja det vi kallar underbelysning till Style spegelskåp.

Underbelysning eller ljus under spegelskåpet styrs tillsammans med det andra ljuset i spegelskåpet och kostar 2 470 kr. oavsett spegelskåpets bredd.

Hitta återförsäljare