Accessibility.GoToContent

MULTO

Scanbad Multo

Scanbad Multo är en helt enkel och genomtänkt design för stora och små badrum. Här finns vardagsglädje för treåringen som älskar att tvätta nallen, och för dig som alltid har bråttom att ta sig ut genom dörren. Beställ  lådorna som tål att öppnas många gånger varje dag och tvättställ som fortfarande är blanka och snygga efter många års användning. Multo är riktigt bra valuta för pengarna i genomtänkt dansk design producerad i Danmark.

Se Multo-katalogen

Vilket handfat föredrar du?

I Scanbad Multo kan du välja mellan olika designer på tvättställ i sanitetsporslin. Vi har något för alla badrum – oavsett storlek och design. Välj mellan enkla handfat eller med mycket avställningsyta alternativt dubbla handfat med plats för två åt gången.

AMBER, SANITETS PORSLIN

50 - 60 - 80 - 100 - 120 - 120 Dubbelt

Finns i djupen 35 & 44 cm

LOTTO, SANITETS PORSLIN

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Finns i djupen 35 & 44 cm

Lådor eller LUCKOR?

Den billigaste Scanbad-lösningen är Multo med luckor. Här finns bra hyllutrymme och det finns ingen som slår igen dörren, för det finns en praktisk mjukstängning. Föredrar du lådor kan du självklart även välja det. Kvaliteten på dörrar och lådor är densamma och vi erbjuder 10 års garanti, så du kan lita på att dina Multo-möbler håller i många år.

Hitta återförsäljare

Vackra speglar som passar ditt badrum

De vackra speglarna från Multo finns både med och utan belysning, så välj noga när du väljer spegel. Har du valt en bred möbel kan du givetvis få en spegel i samma bredd så att hela familjen kan titta på sig själva. Du kan också välja den runda Corona-spegeln som är vackert upplyst bakifrån och ger ett mjukt och inbjudande ljus i ditt badrum.

SELECT SPEGEL

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris från 1 935 kr

SHINE SPEGEL

75 - 90

Pris från 4 495 kr

CORONA

60 - 75 - 90

Pris från 3 950 kr

Välj spegelskåp när du behöver extra förvaring

Tänk på dina förvaringsbehov när du väljer en spegellösning. I ett litet badrum kan du utnyttja väggytan väl med ett spegelskåp och få extra förvaringsutrymme bakom spegeldörrarna.

TOP SPEGELSKÅP

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris från 4 955 kr

SELECT SPEGELSKÅP

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Pris från 2 900 kr utan belysning

Använd väggARNA för extra förvaringsutrymme i badrummet

Med ett högskåp får du gott om plats för dina handdukar och underkläder, så du har dem alltid nära till hands efter duschen. Placera två eller flera skåp tillsammans och bygg din egen förvaringsvägg. Du kan välja mellan två högskåpsmodeller och komplettera med en tvättkorg som enkelt kan dras ut och kläder läggas i. Ett överskåp eller två är praktiskt ovanför toaletten eller radiatorn. Du får optimal användning av väggen med extra förvaring. Till Scanbad Multo skåp och spegellösningar kan du välja funktionella tillbehör som ger dig extra komfort i vardagen.

Produktinformation

PORSLINSTVÄTTSTÄLL
Scanbad porslinstvättställ består av äkta sanitetsporslin, som är ett hårt, keramiskt material med glasyr. När det bränns vid ca 1200 grader, smälter glasyren till en hård blank och rengöringsvänlig yta.

SKÅP
Alla skåp har baksidor med vändbar skiva som är vit på ena sidan och aluminiumfärgad på den andra. Skåpen levereras färdigmonterade inkl. bakstycke och justeringsbelag för montering på vägg. Tvättställsskåpen levereras som standard med aluminiumfärgad botten och bakstycke. Högskåp, väggskåp och underskåp levereras dessutom som standard med 4 mm glashyllor med polerade kanter. Tillvalsmöjligheter som inbyggd LED ljusskena invändigt i skåpen, LED belysning med eluttag i tvättställsskåpen, samt tvättpåsar och trälådor. Se mer information i prislistan.

LUCKOR OCH FRONTER
Multo-skåp i vitt och vit högglans har foliebelagd MDF-skiva (18 mm), medan övrig dekor levereras med fronter av melaminbelagd spånskiva (19 mm) med ABS-kanter. Folien för alla vita Multovarianter är en PVC-fri folie, som till 40 % består av återvunnet material. Alla luckor är monterade med gångjärn i metall som kan justeras i 3 riktningar. Luckorna levereras med dämpare som gör att luckorna stängs mjukt och ljudlöst.

LÅDOR
Lådorna har metallgavlar med integrerad lådinsats från Grass. Fullt utdrag, självindrag och dämpare som gör att lådorna stängs mjukt och ljudlöst. De går att dra ut helt, har självindrag och dämpning, och båda lådorna har urtag för rördragning. Lådorna är justerbara. Gummimattor medföljer alla tvättställsskåp som standard. Tillvalsmöjligheter som LED belysningsskena mellan tvättställ och skåp, LED belysning i lådor, el-uttag, lådinsatser samt handtag. Se mer information om tillval i prislistan.

SVÄVANDE HYLLOR
32 mm melaminbelagd spånplatta med ABS-kanter. Levereras komplett med beslag för justering och dold upphängning.

SPEGLAR MED OLIKA LJUSKÄLLOR
Speglarna finns med integrerad LED belysning eller med olika externa lampor. Alla speglar levereras med justerbara väggbeslag. Värmefält som minskar imma på spegeln, kan köpas till, till utvalda modeller. Se mer information om elspecifikationer, tillval och IP-godkännande i prislistan.

SPEGELSKÅP
Alla spegelskåp levereras som standard med inbyggd stickkontakt och strömbrytare som är mittplacerade för Multo. Dessutom finns dubbelsidiga spegelluckor med justerbara gångjärn och dämpare, som ser till att luckorna stängs mjukt och ljudlöst. Översida, botten och bakstycke är aluminiumfärgat. Spegelskåpen levereras antingen med ett infräst grepp i undrkant eller lösa grepp i krom som du själv väljer om du vill montera. Det kan köpas till olika LED lampor till spegelskåp utan belysning. Se mer information om elspecifikationer, tillval och IP-godkännande i prislistan.
Spegel och spegelskåp med ljusstyrning är med 12V ljussystem som ger dig följande möjligheter:
1. Ljuskontroll med minne av senaste inställningarna:
- Slå på- och av-funktion
- Steglös dimning med 4 förinställningar
- Steglös färgtemperaturkontroll av ditt ljus (2100 - 6500 K)* med 4 förinställningar

Den elektroniska ljusstyrningen kräver en 5 sekunders intervall när man släcker och tänder ljuset, för att komma ihåg sista inställningen.
2. Mycket god färgåtergivning (Ra 90+)
*) 2100 K är mycket varmt, nästan rödaktigt ljus och 6500 K är mycket kallt, nästan blåaktigt.
Livstiden för drivdon och LED-lampa minskar om ljuset ständigt är tänt. Energimärkning och produktdatablad kan laddas ner från produktdatabasen på scanbad.se eller genom att begära en tryckt kopiera.

IP44 KLASSIFICERING
Hos Scanbad bryr vi oss om din säkerhet. Därför har vi förmonterat alla elektriska komponenter i våra möbler så att du får en säker och trygg installation. Samtidigt vill vi ge dig möjlighet att utnyttja utrymmet i ditt badrum på bästa möjliga sätt. Därför erbjuder vi med undantag av belysning under vask (IP21) ett stort utbud av IP44-godkända produkter så att du kan möblera så nära vattenkällan som möjligt samtidigt som du får det skåpsutrymme du vill ha.

TRÄLÅDOR
Funktionella förvaringsbackar till lådor, som också kan flyttas omkring och placeras där de behövs. Lådorna är gjorda av massiv ek. Vi rekommenderar vårt inoljningsmedel för underhåll, vilket dessutom ger träet ett vitaktigt utseende. Köps till från prislistan.

HANDTAG
Multo levereras med ett standardhandtag i krom, det är inkluderat i priset. Det kan mot pristillägg väljas andra modeller från vårt stora sortiment med sin design, färg och uttryck. 

MONTAGE
Monteringstillbehör och monteringsvägledning medföljer vid alla leveranser.

GARANTI
Scanbad lämnar 10 års garanti mot fabrikationsfel. På handdukstorkar lämnas 5 års garanti.

Praktiska upplysningar

INNAN BESTÄLLNING
Scanbad serien kan beställas som färdiga badrumsmöbler med beställningsnummer enl. bilderna i denna broschyr. Du kan även sätta ihop ditt unika möbelset med hjälp av element prislistorna.

FÖRE MONTERING
Monteringstillbehör och monteringsvägledning medföljer vid leverans. Läs monteringsbeskrivningen noga innan monteringen påbörjas. All inkoppling av el, vatten och avlopp skall göras av auktoriserad personal.
Var uppmärksam på att det förekommer måttoleranser på tvättställen.

SKÖTSELANVISNINGAR
Läs alltid den bifogade foldern (medföljer möblerna vid leverans) med råd och skötselanvisningar för möblerna. Läs alltid bruksanvisningen och varudeklarationen för rengöringsmedel innan de används på möblerna. Rengöringsmedel som innehåller slipmedel eller syror ska inte användas. Tvättställ och möbler SKA ALLTID torkas torra när de har använts. Detta underlättar rengöringen betydligt och förebygger eventuella fuktskador på möblerna.

GENERELLT
Scanbad förbehåller sig rätten till produktionsändringar och produktförbättringar. Specialtillverkade varor eller använda och monterade varor tas ej i retur. Scanbad lämnar 10 års garanti mot fabrikationsfel.

Installationsmått

Installationsmått för vatten och avlopp i vägg

Monteringsvejledninger

502 Skötselsvägledning
651 Möbelpaket med luckor (Mikado tvättställ)
652 Överskåp
677 Hantering av spegelluckor
700 Elvägledning
865 Möbelpaket med luckor (Uno, Ludo och Lotto tvättställ)
880 Förstoringsspegel
928 Lotto tvättställ
1058 Jupiter och Venus LED lampa - montering på spegel eller spegelskåp
1071 Varmeplatta till spegel
1074 Möbelpaket med trälådor (Uno, Ludo och Lotto handfat)
1076 Möbelpaket med metallådor (Mikado och 90 cm Uno handfat)
1078 Led skena till kommod
1081 Högskåp (30 cm bredd)
1091 Täckring - för rörgenomföring - Ø56mm
1092 Täckring - för rörgenomföring - Ø35mm
1105 Repeat spegel
1193 Hekla handdukstorkare
1194 Teide handdukstorkare
1199 Select spegel
1222 Corona spegel
1225 Spegel utan belysning
1267 Tvättkorg
1286 Select spegelskåp
1334 Högskåp med 1 låda