Accessibility.GoToContent

DUSCHNISCHER

ENKLA, VACKRA & EXKLUSIVA NISCHDUSCHAR

Ska nischduschen vara med slagdörr eller ett  tredje alternativ. Se Scanbads alternativ på vackra nischduschar i kraftigt härdat säkerhetsglas och i en kvalitet som är lätt att rengöra. Allt glas i Flexi & Maxi-serien är behandlat med den slitstarka och miljövänliga EasyCare-behandlingen som gör att kalk och smuts inte fastnar – även efter 30 000 avtorkningar.

 

FLEXI DUSCH SLAGDÖRR

Den mycket enkla och minimalistiska lösningen med en slagdörr som kan öppnas både utåt och inåt, om du inte väljer att sätta en mötande nischprofil med magnet som ser till att stängningen blir helt tät.

Pris slagdörr: 3 985kr

 

FLEXI DUSCH MED VIKDÖRR

Nischdusch med vikdörr i glas för det lilla badrummet. Vikdörren är riktigt smart om det inte finns plats att öppna en dörr utåt. Den viks in duschutrymmet och ser samtidigt till att vattnet inte hamnar i badrummet utanför duschen.

Pris slagdörr: 4 635kr

Nischprofil: 1 325 kr

SLAGDÖRR MED FAST GLAS 

En platsbesparande dusch för det lilla badrummet, och helt perfekt om du vill placera en möbel alldeles intill duschen. Det fasta glaset skyddar möblerna och du kan fortfarande enkelt ta dig in och ut ur duschnischen med den lilla svängdörren.

Pris slagdörr: 3 985kr

 

EN SMART NYHET FÖR DUSCHEN

TOWER är en enkel & elegant duschhylla med 5 flyttbara hyllor som enkelt kan kombineras med Match-dörrar och håller koll på schampo, tvål och allt du använder i duschen. Välj helt enkelt din dörr 10 cm kortare för att ge plats åt förvaringshyllan. Tower är vändbar och kostar 2 555 KR.

DUSCH MED SKJUTDÖRR

Med Scanbad MAXI får du en nischdusch i kompromisslös kvalitet och en modern design i 3 storlekar, nämligen 120, 140 och 160 cm breda. De extra breda skjutdörrarna till nischen är i robust kvalitet, mycket stabila och inte minst tysta.

Du kan välja mellan 2 olika modeller – nämligen Classic och Deluxe, där Classic är en superfin och robust lösning med mjukstopp och Deluxe har lite mer design och finess och är helt tyst. Se hur snyggt exteriört utseende Deluxe har på bilden.

DUSCH MED SKJUTDÖRR

Scanbad Classic skjutdörr i läckert enkel design som gör sig snygg i alla duschutrymmen. Denna version är 140 cm.

DUSCH MED LYXIG SKJUTDÖRR

Scanbad Deluxe skjutdörr med den härliga designdetaljen med de 2 hjulen som får dörren att glida som en bris och som är helt tyst. Här visas den i 120 cm.

DUSCH FÖR DET LILLA BADRUMMET

Se hur familjen i Köpenhamn har valt en lösning med duschkar till sin skjutdörr och därmed utnyttjat hela badrummets bredd.

Hitta återförsäljare