Accessibility.GoToContent

DUSCHAR

HITTA RÄTT DUSCH

Scanbad Flexi & Maxi dusch är duschar som kan anpassas till alla badrum och som täcker alla behov av en duschvägg, oavsett om ditt badrum är litet eller stort.

SCANBAD FLEXI

Scanbad Flexi är en komplett serie lättstädade duschlösningar i hög kvalitet och vacker design med svarta eller matta aluminiumprofiler. Det geniala med Flexi är att dörrarna kan kombineras på tvären, så att det passar badrummet exakt, och du kan få en snygg och skräddarsydd lösning för ditt badrum.

SCANBAD MAXI

Scanbad Maxi är stora, användarvänliga lösningar med högkvalitativa skjutdörrar i modern design. Skjutdörrarna kan givetvis kombineras med fasta skärmväggar.

DUSCHDÖRRAR I OLIKA GLAS & PROFILFÄRGER

DUSCHHÖRNA SATIN PROFILER

Flexi-lösning med fast duschvägg och slagdörr i klart härdat säkerhetsglas med satinprofiler.
Pris för slagdörr: 3 985 kr
Pris för duschvägg: 3 985 kr.

pris för teleskopstång: 665 kr.

VIKDUSCH MED SVARTA PROFILER

Vikdörrarna fälls inåt och möjligör placering av möbel nära duschen. perfekt för det lilla badrummet. Flexi-lösning med 2 vikdörrar i klart härdat säkerhetsglas med svart profil.
Pris per vikdörr: 4 635 kr

HALVRUNDA DUSCHDÖRRAR

De svängda dörrarna tar mindre plats och kan fällas in när duschen inte används.  Flexi-lösning med 2 st halvrunda slagdörrar i frostat glas med satinprofiler.

Pris per halvrund slagdörr: 3 985kr

DUSCHDÖRRAR I EN KVALITET SOM VARAR

Scanbad duschväggar är tillverkade av härdat glas som är 5-6 gånger starkare än vanligt glas. Detta ger trygghet för dig och din familj om en spricka oväntat uppstår eller glaset träffas av ett extremt hårt slag. Det härdade glaset i våra duschar  kommer att gå sönder i tusentals ofarliga småbitar, till skillnad från vanligt glas som går sönder i bitar med vassa kanter.

ÄR DUSCHVÄGGEN KALKBESTÄNDIG?

Ja, allt glas i Scanbads Flexi & Maxi-serie är behandlat med den slitstarka och miljövänliga EasyCare-behandlingen som gör att kalk och smuts inte fastnar – även efter 30 000 avtorkningar.

Så du kan duscha glatt varje dag, för att rengöra din duschvägg i glas är bara superenkelt.

SLAGDÖRR - ELLER SKJUTDÖRR

I Scanbads duschsortiment finns både möjlighet till olika typer av slagdörrar i Flexisortimentet och de vackra skjutdörrarna i Maxi-serien.

Hitta återförsäljare