Accessibility.GoToContent

FÖRE & EFTER
FRÅN KOJA TILL SLOTT I VIRUM

MIKKELS GODA RÅD

  • VÄLJ KVALITET
  • FÅ HJÄLP AV DITT NÄTVERK
  • HITTA RESTER AV KAKEL

I april flyttade Mette & Mikkel och deras 2 barn in i en husbil i trädgården till deras nya hus i en mysig förort till Köpenhamn nära naturen. Ett fint hus som behövde en ordentlig uppgradering - inklusive badrummet. Traditionellt vitt kakel, ett gammalt badkar, litet handfat, inget förvaringsutrymme och på köpet en rutig toalettstol. Mette & Mikkel ändrade på det.

METTES BRA TIPS FÖR DET LILLA BADRUMMET

Mette är entusiastisk över helhetsintrycket i badrummet. "Jag var verkligen osäker på om vi skulle ha ett högskåp eller ett överskåp, och jag är så glad att vi valde högskåpet. Tänk på det - det där högskåpet rymmer allt vi hade i vårt gamla badrum - det är perfekt"

DET PRIVATA SKÅPET SOM HAR ALLT

Mette & Mikkels högskåp är 40 cm brett och 176 cm högt och som syns på bilden finns det hyllor och trälådor på insidan luckan, så att du fortfarande har överblick över innehållet.

Högskåpet är från PLAY-serien, men liknande högskåp finns även i Multo & Delta-serien.

DET FINNS ÄVEN PLATS FÖR TVÄTTEN

Längst ner i högskåpet har man även valt en smart tvättkorg som den som visas på bilden. Det är också en stor hit hos Mette. "Superpraktiskt när barnen ska duscha, eftersom tvättmaskinen står i källaren."

Tvättkorgen med tygpåse, som kan dras ut och tas ner i källaren för tvätt, är ett tilläggsköp som kommer i paket tillsammans med trälådan som också syns på bilden. Paketet kostar 1 305 kr.

VACKRA MICCA TVÄTTSTÄLLET

Mette valde Micca-handfatet helt enkelt för att hon tyckte det var vackert med sina helt rena och skarpa linjer och en matt och silkeslen yta. Det matchar vackert med armaturen i mässingslook som hon har valt, men du kan lägga till vilken färg som helst på armatur till Micca-handfatet.

DUSCH MED SKJUTDÖRR

Mette & Mikkel ägnade ganska lång tid åt att fundera ut hur duschlösningen skulle vara – de tittade på Flexi duschväggar, men kom till slut fram till att en Maxi Classic skjutdörr var bäst. "Det var rätt beslut", säger Mikkel som är 2 meter lång och därför bara var tvungen att se till att det var en lösning där det  fanns plats i höjdled för honom.

Det var också Mikkel som satte upp skjutdörren. "Jag skulle bara titta på monteringsanvisningen några gånger, och så var den där."

Det fungerar utmärkt – skjutdörren stänger inne barnens vattenstänk, och det gör det också enkelt att vara fler i badrummet när det finns en under duschen. Och det ser vackert ut - bra jobbat Mikkel!