Product added to basket

  • Scanbad SE Logo

Tekniska information

Kortlingsmått

Kortlingsmått

Här hittar du relevanta kortlingsmått för alla Scanbads möbel serier. Du hittar information om rekommenderad placeringen av utlopp och vatten samt rekommenderad placering för el bakom skåpen. Finns det ett behov för förstärkning av väggen innan installation hittar nödvändiga mått här. Det rekommenderas i lätta väggtyper såsom. gipsväggar för att säkerställa en stabil montering.

Vatten och avlopp: behöver du veta var vatten avlopp skall placeras bakom tvättställskåpen, kan du hitta måtten för varje tvättställs modell under de olika produktlinjerna.

Kortlingsmått: beroende av vägg typ, kan det finnas ett behov för ytterligare förstärkning av väggen innan montering av skåpen. Under varje serie hittar du relevanta mått för olika skåp.

Placering av el: måttangivelser för optimal placering av el i väggen bakom olika skåp hittar du under varje serie och skåpstyp.

Klicka på ett serienamn för att se en lista över de aktuella kortlingsmått för denna serie. Alla måttangivelser öppnas i ett nytt fönster/flik, varpå det är möjligt att ta del av instruktionerna på skärmen. Det finns också möjlighet att:

  • Ladda ner och spara hela vägledningen i PDF format
  • Skriva ut en eller flere sidor
  • Skicka ett utdrag som mail
  • Förstora vägledningen med zoom funktionen

Väljer du at ladda ner hele PDF filen kan den öppnas med programmet Acrobat Reader det är ett standard program på de flesta datorer.

Se kortlingsmått:

Scanbad PLAY

Scanbad Delta

Scanbad Multo

Scanbad Flexi dusch

Scanbad Maxi dusch